Stowarzyszenie Ekologiczne EKO-UNIA
To jest wersja archiwalna z dnia 31.01.2011, zobacz aktualną wersję tej strony.
Zmiany wprowadzono z powodu: Założenie strony głównej.

Witamy na stronie ...

Witamy...

Ogłoszenie o przetargu w ramach projektu „Strażnicy dobrego stanu wód"

26.07.2018
Projekt "Strażnicy dobrego stanu wód – monitoring regulacji środowiskowych” dofinansowany w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój. Przedmiot zamówienia A) Przeprowadzenie badań i uzyskanie danych empirycznych w oparciu o metodologię nauk społecznych B) Nadzór nad realizacją diagnozy socjologicznej

Ogłoszenie o wyniku przetargu

Ogłoszenie o wyłonieniu w drodze przetargu (przeprowadzonego w oparciu o Art. 70 ¹ - Art. 70 5 ustawy Kodeks cywilny) Wykonawcy zadania pn. selektywne usuwanie sukcesji naturalnej na łąkach w ramach projektu „Trwałe zachowanie zagrożonych siedlisk i motyli w sieci Natura 2000 w Południowo Zachodniej Polsce”,

Ogłoszenie o przetargu

Selektywne usuwanie sukcesji naturalnej na łąkach w ramach realizacji projektu „Trwałe zachowanie zagrożonych siedlisk i motyli w sieci Natura 2000 w Południowo Zachodniej Polsce”, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach V Osi Priorytetowej, Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko 2007-2013 oraz Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej.

Informacja o odwołaniu przetargu

Zamawiający – Stowarzyszenie Ekologiczne EKO-UNIA (organizator przetargu) powołując się na treść ogłoszenia o przetargu z dnia 16.01.2014 r. na selektywne usuwanie sukcesji naturalnej na łąkach w ramach projektu „Trwałe zachowanie zagrożonych siedlisk i motyli w sieci Natura 2000 w Południowo Zachodniej Polsce”, finansowanego ze środków PO IiŚ oraz NFOŚiGW, informuje o odwołaniu przetargu w dniu 22.01.2014 r. Powodem odwołania przetargu jest brak pełnej treści ogłoszenia o przetargu na stronie BIP zamawiającego. Ponadto nastąpiła konieczności dokonania zmiany lokalizacji prac objętych zamówieniem oraz uzupełnienie specyfikacji warunków zamówienia. Przetarg zostanie ponownie ogłoszony w ciągu dwóch tygodni.

Publikacja dnia: 31.01.2011
Dokument oglądany razy: 1 244